Sabtu, 27 September 2014

mancing wader nganggo ombyokan



Lur tak critani mau aku mancing wader dewe nang wetan ndesoku,, lha pas tekan kali ki aku weruh ono wong mancing nggowo ombyokan,, terus tak cedaki karo takon mpun angsal dereng pak? Bapake njawab"Dereng mas sampun ket mau iwake ra nyantel2,padahal kambangane obah terus,," aku njawab" lha ombyokane le ndamel po tumbas pa?" bpake njawab" ndamel piyambak namung saweg ajaran kok mas" aku terus ngomong" cobi pak kulo tak weruh ombyok'ane,, akhire bapake mau narik kambangane, mbasan wes weruh kambangane aku mung mesem ae, bapake terus ngomong" nopo mas kok ngguya ngguyu mawon" aku njawab" mboten nopo2 pak" aku le ngguyu weruh kambangane ki pancinge sik gawe kambangan ki nomer 2,3,4,5,6,7 dadi di urutke le masang, lha aku mikir cangkeme wader ki sepiro kok di wenehi pancing gede2 koyo mono,, akhire bapake tak wenehi ombyok'anku, ra nganti nunggu menit,langsung oleh iwak, bapake saking senenge ngomong" iki engko iso mulih nggowo lawuh ki matur nuwun sanget njeh Mas" monggo niki mas kulo gadah rokok njenegan tak paringi sak bungkus, aku terus njawab" mboten sah pak kulo sampun mbeto damel njenengan kemawon,, lebar kui aku terus mancing adoh seko bapake,, nang ati ki roso seneng iso nyenengke wong,,

Tidak ada komentar: