Jumat, 19 September 2014

mancing neng ngisor taman kyai langgeng




Cerito edisi mbiyen,, aku pas mancing nang ngisor taman kyai Langgeng lagi asyik2ke mancing teko Londo 2 lanang wadon nyedaki aku karo koncoku, koncoku sing jenenge budi ki ngomong" bro ono londo nyeraki dewe le mancing" aku terus mengo" endi londone?" mbasan mengo ki londone wes tekan mburiku le mancing,, londone mung meneng namatke aku le mancing,, aku ro koncoku ra iso boso inggris mung montha-mantuk angger londone mrenges, koncoku ngadek karo ngomong" mister ajeng mancing po?lha mister kui mung mlongo karo ngomong" what" lha koncoku ngomong" jenengku dudu What" mister mau tetep ngomong" what" lha koncoku tansoyo banter le ngomong" jenengku dudu What, jenengku Budi," terus londo kui ngomong meneh" yau name Budi?" lha koncoku mrenges karo ngomong" jos bro, karo ngacungke jempole, arep mancing po miste?" koncoku ngomong, londo kui ngomong" good,good,," terus terus koncoku wenehke pancinge karo londone,, terus londone mancing bareng jejer aku, lha koncoku cen kemlinthi tenan gayane yo di gawe2 ko yes2o, bro tak tinggal golek rokok yo?" aku njawab" tulung aku tukoke wedang yo?" sisan karo londone nek gelem mbarang" koncoku ngomong karo lungo" oke bro" ra suwe koncoku bali tuku rokok ro wedang, aku terus njupuk EsTeh terus tak ombe karo ngomong" seger tenan panas banget dadi seger" koncoku dengan PDnya ngomong karo Londone" mister gelem Esteh ra koe?" Londo mau ngomong"What?" lha koncoku ngomong" wes tak kandani ket mau jenengku dudu What tp Budi" aku ngomong karo koncoku alon2" kae mau deweke ngomong opo, what ki artine opo," koncoku ngomong" Ooooooo, kiro2 entok 1 jam, aku ngomong ro Budi" Mulih ae yo panase pol tenan" akhire aku nggulung pancinge lha pancinge nggon Budi ki iseh di gawe mancing karo Londone, budi terus ngomong" mister aku rep mulih wes yo sesok meneh le mancing" terus turise ngomong" thanks bro," koncoku ngomong" sami2 mas bro" agi rep mulih ki londo mau ngawe2 koncoku terus koncoku nyedaki londo mau, londo mau ngrogoh saku katok'e terus wenehi duit koncoku, koncoku wegah nek di wenehi duit, tap karo londone di leboke nang saku klambine koncoku, lha koncoku ki langsung manthok2 koyo gayane wong jepang kae , mbasan rodo adoh ki koncoku nileki duite sing di wehi karo londo mau mbasan di etung ki ono Rp300,000 koncoku langsung mbengok2" asyik, asyik entok duit akeh ki, akhire duit mau gawe tuku walesan sak ubo rampene turahane gawe jajan we iseh turah akeh,,,,, ( yg di petik dari ceritaku ki nek dewe apik ro wong liyo mesti di apiki karo wong mau,)

Tidak ada komentar: