Senin, 22 September 2014

mancing bader neng kali progo umpan tempe bosok



iki cerito wes suwe kedadeyane,, pas mancing bader nang kali progo,, umpan tempe bosok karo bawang Le mancing aku ro koncoku Deni jenenge umpan wes cemepak terus siap2 mangkat, ora suwe tekan kali wes golek spot dewe2 tp yo ra adoh, pas aku mbuka tempe bosok mau aku kaget tempene akeh Set'e tor ambune puoll badekke aku sempat muel2 mergo ambune,, sak jeg urip rung pernah nggowo umpan tempe bosok aku bingung piye carane le ngramu aku terus nyedaki koncoku sing wes biasa nggowo tempe bosok karo ngomong"Den piye carane le nggawe umpan?" Deni njawab" kene tak gaweke, ngono ae ra iso terus sing iso ki opo je bro?" aku njawab"isoku mung tinggal masang" terus deni ngramu tempe bosok mau, aku mung delengke wae rodo adoh soale ambune kui sing ra nguwati,, ora suwe dadi umpane Deni ngomong"Nyoh kono tinggal pasang" terus aku njupuk umpane langsung lungo nang nggonku le mancing, mbasan rep ,masang ki aku yo rodo2 mikir,piye carane ben ra mambu tangane, terus aku golek plastik terus gawe mbungkus tanganku,, bar iso masang uncal terus tinggal njagong nunggu di pangan,, ora suwe walesanku mentul2 pikirku jos tenan umpane agi wae nyemplung langsung di pangan,, aku langsung narik walesanku tp anehe kok ra eneng perlawanan mung abot tok nek di tarik,, pikirku iki mesti nyangkut plastik, mbasan tekan pinggir ki jebule katok suwek we mbrodol2 jian marake mangkel ae terus aku mbengok" Den,,, iki lho hasilku entuk gede" deni njawab" ha,ha, usahamu besar bro tp hasilmu katok suwek diyarr koe" aku njawab" pertama ki katok engko terus iwake sing keno" Deni njawab" kui ki pertondo sial bro" aku njawab" luweh" akhire aku uncal meneh terus di tinggal nunggu sambi udud2 suwi banget ra di senggol iwak, bosen rasane nang pikiranku mung piye ben entok iwak ki,, saking mangkelku aku nggowo umpan terus tak parani Deni tp aku mung meneng ae,, rencanane umpan kui rep tak wenehke jagongane Deni ben gupak katoke,, tp mlah deni ki kaget pas masang umpan terus reflek umpane di uncalke nang nggon aku pas keno rahiku,,, sek leren ndisek agi strekk iwak kepek ki

 Tak teruske ki bar ngunggahke kepek je,,,, lha pas aku keno tempe bosok ki aku langsung misuh2" bajigur ki tempe bosok nang rahiku,, ambune jian karo muntah2 ki aku nekat nyedaki Deni sisan tak usap2ke Rahi ro rambute karuan ben gupak kabeh,,, lha si Deni ki mbengok2 ra karuan nganti muntah2 mergo rahine sak rambute gupak tempe bosok aku langsung mlayu tp mripatku ki merem soale klilipen tempe bosok mau lha saking pengene ngumbah rahiku aku waton mlayu nang ngarepku watu gede tak tabrak langsung KO aku,, wes nganti krungsep sirah kenop watu ngantoi benjot sak jempol,, ngerti aku tibo Deni melu seneng tp senenge ngece karo ngomong" Dyarrr saiki kapok jeneh watu sak mono gedene di tabrak,, ngerti aku ra tangi2 deni moro rep nulungi aku mbasan wes cedak ki Deni langsung ngomong" loro ra bro nek loro gowo nang UGD yo,, aku tetep meneng ae karo nutupi sing benjot sak jepol kui,, deni langsung ndemek sirahku karo ngomong" waduh ndasmu tambah gede bro?" aku mung tetep meneng ae, bathinku nek tak ladeni malah tansoyo le ngece, deni ngomong" bro iki sing benjot ki enake di tutuk watu sisan ben kempes,, ben ndang mari timbang mundak njuk piye model rahimu" aku njawab" wes to menengo cangkemu marai emosi ae" Deni njawab" wes tenang no pikirmu bro,, ndang di elus2 terus ben ndang mateng" karo lungo ki meso iseh ngece Deni ngomong" bro tambani benjolmu nggowo upilku lak njuk kempes" aku terus tangi wisuh rahiku tp rasane kliyengan mumet tenan ngerti2 aku wes nang ngomah,, jebule aku semaput,, wes sak mene yo critoku,,, wassalam

Tidak ada komentar: