Selasa, 29 April 2014

panase mbengi iki


Panase howo bengi iki, ngilingke lelakon sak durunge lindu bantul lan erupsi mrapi!
Opo sedulur kabeh podo ngrasakke panas bengi iki opo yo mung aku dewe?
Wektu kui aku ngrasakke panas koyo iki, banjur metu lungguh nang latar kiro2 jam 21. Kurang luihe aku arep mlebu ngomah, dumadaan nduwur omahku ono wujut memper ulo gede, rupane putih mlaku soko arah lor kulon ngidul ngetan, taktunggu nganti enteking petit nanging nganti sue durung iso katon petit mongko ndase wis adoh soko pandeleng! Emane urunganti tekan petite ketok, wewujutan mau saya klamat2 banjur ilang! Roso penasaran orareti kui opo tenane, ? Seprene durung iso kejawap.
Lur, iki aku wani sumpah lur dudu omong goroh! Aku pancen amping2 wit blimbing ngarep omah wektu semono, mergo tak kiro kuwi bangsane ulo tenan, mboso sadar menowo dudu, roso pingin reti iso ngobahke tangan nhanti koyo kesetrum!
Nanging tibane panemu opo aku ora malah katut? Yen nyobo nyekel energi sing sakmono gedene?
Akire aku ngrumangsani, senadyan aku ora wedi ngetohi roso pingin retiku, ning mesakke kluargaku yen nganti aku ilang tanpo pamit!

Yo kui lur, pengalaman penampakan singgawe penasaran seprene!
Nganti saben mancing aku mesti ngulati nduwur sekitar pereng, mbok menowo iso nonton koyo sing wistau tak reteni!

Tidak ada komentar: